WAUW! Wat een uitzicht

Zwolle – Zaterdag 4 juni is de Themaweek Natuurlijk Duurzaam gestart. In deze week is er in Zwolle van alles te doen op het gebied van duurzaamheid. Op zaterdag 11 juni kunt u de zonnepanelen op het dak van Wanningstate bekijken.

image001-4.jpg

Op zaterdag 11 juni, de laatste dag van de duurzaamheidsweek, is er een fietsroute door Zwolle. U kunt ook meedoen. De fietsroute leidt u langs duurzame bedrijven, initiatieven en activiteiten. Met onderweg verrassende onderdelen en enkele versnaperingen. Openbaar Belang stelt voor de fietsroute het duurzame complex Wanningstate open voor publiek (Wanningstraat 11) van 10.00 uur tot 13.00 uur. U kunt ook een kijkje nemen op het dak van de flat om de zonnecollectoren te bekijken. Er is een maximum gesteld aan 10 personen die maximaal tegelijk naar boven kunnen.

Wanneer er een groot aantal belangstellenden komt is er mogelijkheid om tussentijds allereerst het ketelhuis van de flat te bekijken en daar uitleg over te krijgen. Er zal iemand namens Openbaar Belang aanwezig zijn om de duurzame installaties en technieken die zijn toegepast bij de flat toe te lichten. Een rondleiding inclusief uitleg zal zo ongeveer 15-20 minuten duren, waarbij er ook genoten kan worden van een exclusief uitzicht over de stad Zwolle.

Komt u ook?

In de week van 4 t/m 11 juni staat de gehele stad Zwolle in het teken van duurzaamheid. De hele week vinden er tal van activiteiten plaats. Bent u nieuwsgierig naar wat er allemaal te doen is en wilt u ook van de partij zijn? Kijk dan voor de agenda op www.natuurlijkduurzaam.nu .

Artikel delen:

Reageer