Wegwerkzaamheden

Zwolle – Vanaf vrijdag 17 juni, en wel vanaf 18.00 uur tot maandag 20 juni 06.00 uur zullen er aan de Dokter Van Heesweg/Kuyerhuislaan/Wethouder Alferinkweg asfalteringwerkzaamheden plaats. Deze zullen ongetwijfeld verkeershinder veroorzaken.

Tijdens deze werkzaamheden vindt op zaterdagavond 18 juni de Halve Marathon plaats. Hierdoor zijn meerdere wegen afgesloten en is de omleidingsroute langer.

kaartje_wegafsl.jpg

Artikel delen:
Reacties 25
 1. En in deze periode is ook de Luttenberstraat voor een gedeelte nog afgesloten. Zal lekker zooitje worden in dat weekend daar.


  Maak melding

 2. @Zusenzo, zeker we komen er wel weer door. Maar wanneer je er in dat weekend in de buurt moet zijn ( en ik kom geregeld daar in de buurt, omdat mijn moeder daar woont). Is het eerst nadenken voor dat je een bepaalde kant op rijd.


  Maak melding

 3. @Ingrid, (auto) vanaf de marsweg kan je de weth alferinkweg op en aan het eind bij de stoplichten wel rechts af en dan bij de pomp of op de wipstrikkerallee/ruiterplein de buurt in.

  De Wth Alferinkweg is namelijk idd zoals Ludwin zegt gewoon open.

  Dit is allemaal wel VOOR dat de marathon begint trouwens.


  Maak melding

 4. @Natascha, vorig weekend konden we aan het eind van de weth.alferinkweg niet r.a met de auto richting Hanekamp. Moesten we om het ziekenhuis. Later in de week maar met de fiets gegaan. Maar dat is nu dus al weer anders begrijp ik dat goed.


  Maak melding

 5. Ingrid, ik hoor net van Mars dat het nog steeds zo is en dat ik me vergist heb. Sorry.

  Dan dus via de Ceintuurbaan en de Brederostraat enige optie lijkt me.


  Maak melding

 6. Het is vervelender voor de bewoners die afhankelijk zijn van hun auto om ergens te komen. Wij redden ons gelukkig nog prima met de fiets. Maar las van de week (hier of in de krant) dat de politie de omgeving scherp in de gaten houdt. En ze bekeuren, wanneer je op de stoep fietst, tegen de aangegeven rijrichting inrijd enz.  Maak melding

 7. Tjonge zusenzo… jij bent lekker aan het stangen hier zo zeg!
  Heb je niks beters te doen?

  Wel raar dat je inderdaad zo de hele onderkant van Zwolle geblokkeerd hebt in één keer. Als je er maar langs kan dan is het niet zo vreselijk erg, maar hebben ze die wegen echt helemaal dicht zitten dan? Of helft elke keer, dus alleen wat aan de beurt is?


  Maak melding

 8. @Marrianne (extra goed opletten haha)

  Bij de luttenberghstraat is 1 helft afgesloten, op de andere kant kan je alleen richting Assendorperstraat met de auto. Fietsend wordt je omgeleid via de super de boer parkeerplaats volgens mij.


  Maak melding

 9. Bericht door Natascha, op 10 juni 2011 om 14:14
  Oh ja dat is ook zo, je mag niks zeggen vinden of wat ook want in de derde wereld, daar is het pas erg!

  Maar die sluiten ook niet zo veel wegen in een weekend af. Sterker nog, ze hebben niet eens een weekend en zoveel wegen.;);)


  Maak melding

 10. Ingrid wil je winnen? Ik heb niets te verliezen.
  De mensen daar zeuren niet zoals hier waar we alles hebben maar owee als we even om moeten rijden nou als je je daar druk om maakt dan heb je nog een weg te gaan, een lange!


  Maak melding

 11. @Zusenzo, ik vind omrijden soms vervelend, maar het is voor bewoners die moeilijker te been zijn, waaronder mijn moeder, uiterst vervelend. En dat jij je dan druk maakt om de mensen in de 3e wereld, moet jij weten. Prima. Maar snap niet wat dat met dit onderwerp te maken heeft. En winnen?


  Maak melding

Reageer