ROVA zet Groenbus in tijdens Natuurlijk Duurzaam

Zwolle – De ROVA Groenbus rijdt op de laatste dag van de Themaweek Natuurlijk Duurzaam, zaterdag 11 juni een pendeldienst. Dan worden diverse activiteiten in Zwolle, Zwartewaterland en Staphorst aangedaan. De complete route die de ROVA Groenbus rijdt, neemt zo’n drie uur in beslag. In totaal zal de ROVA Groenbus twee keer deze route rijden.

Rond 10.00 uur vertrekt de Groenbus vanaf Kringloop Zwolle aan de Nieuwe Deventerweg 6. Van daar uit worden de open dag van DOAS, de Kringloop aan de Veerallee en de Duurzame Mobiliteitsdag bij Expeditie Ecodrome aangedaan. De bus rijdt dan via de N331 naar de Groende Cirkel in Hasselt. Wilt u de activiteiten bij de Kalkovens bezoeken, dan kunt u hier uitstappen. De bus vervolgt zijn weg naar de activiteiten rondom de Veldschuur in Rouveen, waarna Museum Schoonewelle in Zwartsluis wordt aangedaan. Van hieruit is het een kleine wandeling naar de Zintuigentuin van Albert Greveling.

Rond half 12 vertrekt de Groenbus richting Groene Cirkel Rouveen, waarna u rond 12.00 uur kunt uitstappen bij het Windmolenpark aan de Uithofsweg 2. Om half 1 hoopt de bus weer terug te zijn bij de Kringloopwinkel te Zwolle. Dezelfde route wordt vanaf 13.00 uur nog een keer gereden.

Uiteraard kunt u bij iedere stopplaats in- en uitstappen om de activiteiten ter plaatse te bezoeken. Neemt u wel even uw vervoersbewijs mee, als u op eigen gelegenheid verder wilt reizen. De complete routekaart is te zien op de website www.natuurlijkduurzaam.nu/rova-groenbus.

In de week van 4 tot en met 11 juni 2011 is de ROVA Groenbus ingezet om belangstellenden van en naar de verschillende activiteiten in Zwolle, Zwartewaterland en Staphorst te brengen. Zo is ook het vervoer in deze week op een duurzame manier georganiseerd.

Artikel delen:

Reageer