Nieuwe bestuursleden voor Be Quick’28

Zwolle – Op een drukbezochte ALV hebben de leden van voetbalvereniging Be Quick maandagavond 6 juni jl. twee nieuwe bestuursleden gekozen voor het hoofdbestuur van de club. Het gaat om Marco Bos en Marco Heetjans. Dat zij gegadigden waren voor het hoofdbestuur was al enige tijd bekend, maar met de verkiezing door de leden is de benoeming ook formeel bekrachtigd.

Marco Bos gaat de komende jaren het penningmeesterschap van de vereniging op zich nemen en hij weet zich hierbij gesteund door een financiële commissie. Marco Heetjans zal als hoofd van de Technische commissie plaatsnemen in het hoofdbestuur. Hiermee komt het aantal bestuursleden op vier. Rutger Weijsenfeld werd op de ALV van 10 januari jl. al tot secretaris van de vereniging gekozen en Marcel Vink als bestuurlid voor accommodatie en algemene zaken. Na het terugtreden van voorzitter Henry Beekman aan het begin van deze maand zal de club op zoek moeten naar een nieuwe voorzitter.

De talrijke activiteiten die er die kalenderjaar zijn ontplooid op het voetbalcomplex aan het Stadionplein hebben er toe geleid dat er ook weer optimisme is over de financiële toekomst van de club. De afgelopen maanden kwamen de inkomsten duidelijk boven de uitgaven uit en de club gaat er dan ook van uit dat deze tendens zich zal voortzetten. Op dit moment kijkt de vereniging uit naar een groot zomeravondvoetbaltoernooi voor jeugdselectie elftallen dat zich zal uitstrekken over een periode van drie weken. Ook deze zomer zal er dus volop bedrijvigheid zijn op het sportcomplex van Be Quick ‘28.

Artikel delen:

Reageer