Zomercarrousel Holtenbroek

Zwolle – De Zomercarrousel Holtenbroek (vanuit Maxi Axie/Travers Welzijn)  zijn allerlei gratis buitenactiviteiten bedoeld voor basisschoolkinderen uit de wijk Holtenbroek.

24-06-0009_zomer_carrousel_holtenbroek_5.jpg

Ook dit jaar zal de Zomercarrousel plaats vinden op woensdag 29 juni van 13.00-16.30 uur op wijkboerderij de Klooienberg (Klooienberglaan 1). Er zijn allemaal leuke (water)activiteiten te beleven zoals een zeephelling, bloemschikken, broodjes bakken, schatgraven, een Waterval, Tobbedansen en nog veel meer! (neem wel zwemkleding en een handdoek mee). Op 2 juli is de Zomercarrousel Holtenbroek aanwezig van 13.00-17.00 i.c.m het Zomerfeest Holtenbroek op het grasveld achter het wijkcentrum Holtenbroek.

Hier staan een klimpiramide, een beautysalon, schminken, een anti-bibberspel, een spannende speurtocht, een afsluitend Rad van Fortuin en nog veel meer op het programma.

Het gekozen goede doel van dit jaar is ; “Dierenhulp Mirbessa”, een stichting die Portugese zwerfhonden opvangt en plaatst bij gezinnen in Nederland.

Van te voren opgeven is niet nodig, op de dag zelf kunnen de kinderen een gratis deelnemerskaart ophalen.

Ook zijn we nog op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers. Heeft u belangstelling? Neem dan contact op met Annelies de Kloe , wijkcentrum Holtenbroek, Bachlaan20, 038-4224933 of mailen naar a.dkloe@travers.nl.

Artikel delen:

Reageer