Lancering project City Unlimited Zwolle

Zwolle – Een opritje, deuren die makkelijk te openen zijn, voldoende ruimte tussen schappen of tafels, maar bovenal: gastvrijheid en behulpzaamheid. Het zijn allemaal maatregelen die heel vanzelfsprekend zijn, maar verbazingwekkend vaak fout gaan. Mensen met een functiebeperking hebben daar last van. City Unlimited wil de toegankelijkheid van winkels en horecabedrijven voor mensen met een functiebeperking in Zwolle verbeteren.

10-06-2011_city_unlimited_erik_dannenberg_minke_krayer_5.jpg

Daarom doen ambassadeurs van City Unlimited onderzoek en aanbevelingen. De resultaten worden op de website www.uitinzwolle.nl gezet. Winkeliers en horecabedrijven krijgen zo op een positieve manier informatie waarmee ze aan de slag kunnen om de toegankelijkheid te verbeteren. Zo werken we samen aan een toegankelijke stad! Vrijdagmiddag vond in het stadhuis de lancering van City Unlimited plaats. Wethouder Erik Dannenberg opende samen met Minke Kraijer het project.

10-06-2011_city_unlimited_erik_dannenberg_minke_krayer_1.jpg

10-06-2011_city_unlimited_erik_dannenberg_minke_krayer_3.jpg

10-06-2011_city_unlimited_erik_dannenberg_minke_krayer_4.jpg

10-06-2011_city_unlimited_erik_dannenberg_minke_krayer_2.jpg

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Begin maar bij de Hema. Daar kun je niet naar binnen met je rolstoel dan moet je altijd iemand vragen je te helpen en ben je dus afhankelijk en er is niets vervelender dan dat.


    Maak melding

Reageer