Burgemeester opent Pasar Malam Bali Zwolle

Vrijdagmiddag om 17.00 uur vond in de IJsselhallen de officiële opening plaats van de 10e Pasar Malam Bali. Een cultureel evenement met als organisator de heer Henri Rudölph, van het Restaurant, Party-service en Toko Bali aan de Thomas a Kempisstraat.

2007 is voor hem een bijzonder jaar. 60 jaar mogen worden, 30 jaar getrouwd met zijn Mia, 30 jaar met zijn bedrijven in Zwolle gevestigd en 10 jaar dit magnifieke cultureel evenement organiseren, dat is niet niks. Hij was bijzonder trots, dat burgemeester Henk Jan Meijer, genegen was de officiële opening in dit jublileumjaar te verrichten. Bij binnenkomst in de IJsselhallen, werd de burgemeester met zijn vrouw en kinderen ontvangen door de heer Peter de Jong. In een bijzonder kleurvolle en muzikale stoet werd hij door de straatjes van Samargd naar het grote entertainmentpodium geleid, waar de officiële openingshandeling plaatsvond. Na zijn openingswoord, sloeg de burgemeester 3 x op een grote gong, waarmee de tiende Pasar Malam Bali was geopend.

Lekker eten, kleurrijke kraampjes en een groot gevarieerd aanbod van amusement, is de rode draad die door dit evenement loopt. Veel oud-Indië-gangers waren op deze vrijdag present om weer eens lekker de lucht en atmosfeer van het verre oosten te proeven.

Een aanrader voor iedereen die van lekker eten in een bijzondere oosterse omgeving houdt.

Het evenement is het gehele weekend geopend. Zaterdag 7 april van 14.00 tot 22.00 uur; zondag 8 april van 11.00 tot 22.00 uur en maandag 9 april van 11.00 tot 19.00 uur.
Selamat Datang: Welkom

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Hoe ver ligt Pasar Malam Bali Zwolle vanuit de treinstation. Kan mijn lopen er naar toe of moet men nog een bus pakken en waar moet men uitstappen. Ben zelf nooit in Zwolle geweest. Kan iemand mij dit uitleggen. Bijvoorbaat dank. 🙂  Maak melding

 2. Hallo Jone het is van het station ruim 1,5 km lopen dus dat is te doen .bij het uitkomen van het staion links gaan en alsmaar rechtdoor lopen tot de stoplichten en daar oversteken en de weg gewoon vervolgen dan zie je de ijsselhallen rechts liggen .kan niet missen anders onderweg even vragen vrij simpel succes en veel plezier.


  Maak melding

 3. ik wilde graag allefoto`s zien die jullie gemaakt hebben aub
  ============
  Is niet mogelijk helaas. Weblog Zwolle is vooral een nieuwsmedium !


  Maak melding

Reageer