FC Zwolle mikt op zesde periodetitel

FC Zwolle heeft vrijdagavond de belangrijke thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard met 1-0 gewonnen. De percussieband ‘Nature Talents’, van en door studenten van de Glen Mills school, gaven rond het duel een spetterend optreden.

De Zwollenaren stonden in de 13e minuut al op een 1-0 voorsprong en gaf dat niet meer uit handen. De Finse spits Oravainen was de maker van het doelpunt. Ivo Rossen deed na lange tijd van afwezigheid weer mee in de hoofdmacht van Zwolle. Hij viel in de tweede helft in. Bisschop liep tegen een gele kaart op. Van Driel van Fortuna kreeg in de 87e minuut de rode kaart. FC Zwolle strijdt door de winst op de Limburgers nog altijd voor de zesde periodetitel. De laatste prijs in de Jupiler League valt in Zwolse handen indien de ploeg van coach Jan Everse volgende week bij FC Dordrecht wint. Doet Zwolle dat niet, dan zijn Fortuna en Stormvogels/Telstar ook nog kansrijk. 20 april is de laatste wedstrijd van de competitie in het Oosterenk stadion. Dan neemt FC Zwolle feestelijk afscheid van het stadion, dat plaats gaat maken voor een nieuw Stadioncomplex.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Nou laten we hopen voor de club dat de zesde periode erin zit en dan daar ook als beste te eindigen dan is het voor de toekomst beter om publiek naar het nieuwe stadion te halen met de komst van topploegen hierheen .Ik wens de spelers alle geluk daarmee .    Maak melding

Reageer