Hedon presents Zaterdagnachtkoorts

Zwolle – In poppodium Hedon vond zaterdagavond een Special Summer Edition van het succesvolle dansfeest Zaterdagnachtkoorts plaats. Naast vaste dj Hans Stroeve kwam deze keer niemand minder dan Corné Klijn naar Zwolle. In samenwerking met Hedon organiseerde Weblog Zwolle een Meeting voor haar trouwe aanhangers. Alhoewel niet alle deelnemers getraceerd werden was het een gezellige avond met voornamelijk de oudere ‘jeugd’ en een leuk weerzien met verschillende bezoekers bij een volle dansvloer.

zaterdagnachtkoorts_6712_470.jpg

Het fenomeen Zaterdagnachtkoorts keerde zaterdag terug, en wel voor een hele fijne zomereditie! Gevulde dansvloeren, de grootste hits en een sfeer zoals die alleen op de beste summerparty’s voorkomt, zijn de specialiteiten van DJ Hans Stroeve. Speciaal voor deze editie kreeg Stroeve versterking krijgen van Corné Klijn, welke zeven jaar lang de grootste dancehits van de jaren ’70, ’80 en ’90 presenteerde in zijn programma Dance Classics Party Request op 3FM, en tegenwoordig verantwoordelijk is voor Corné @ night op Radio 2. Kortom het ultieme duo om bij aan te kloppen voor als je weer eens die hardnekkige zaterdagnachtkoorts te pakken hebt. De voetjes van de vloer!

 zaterdagnachtkoorts_6758_470.jpg

zaterdagnacht_3-1.jpg

zaterdagnacht_7-1.jpg

zaterdagnacht_2-1.jpg

zaterdagnacht_4-1.jpg

zaterdagnacht_1-1.jpg

zaterdagnachtkoorts_6647_470.jpg

zaterdagnachtkoorts_6740_470.jpg

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Topper (3e plaat, met die jongen van Klijn toch?) die we verdeurie gelijk aan het begin misten…omdat we het niet wisten. Had wel willen weten hoe deze charmante en uiterstbehulpzame boekverkoopster bij W. in Stadshagen draaide. Ze werkt er overigens niet meer geloof ik. Nou ja, maar eens een andere keer kijken hoe ze draait en……maar wéér eens naar haar naam vragen.


  Maak melding

 2. Aansprekende tekst en dito foto’s WLZ 😀 Slim dat we een paar keer stiekum, uit het licht, dansten…En dat

  De voetjes strak van de vloer!

  kwamen toen de 2 WLZ-fotografen weg waren 😀

  Prince (1e plaat) en andere rock passeerden de revu bij Hans Stroeve :D:D:D Misschien eens alléén een “rockfeest door de jaren heen” met Hans en de dame uit 14:28?

  Het was in elk geval weer errug gezellig een een feest der herkenning! En idd oa Assie & VVD-er….80%, veruit, mooie vrouwen
  8)


  Maak melding

 3. Jammer dat er veel reacties weg zijn. Ik heb ze niet allemaal kunnen lezen. Maar het ging over vuurwerk en ander nachtelijk kabaal rond Hedon/popfront.


  Maak melding

Reageer