Leerlingen Blaloborgh organiseren Jumpfeest

Jump Style is hot en leerlingen van de Blaloborgh uit Zwolle hebben dat goed in de gaten. Donderdag 12 april organiseren ze daarom in het kader van Hedon’s Check it Out! een feest waarbij het jumpen centraal staat. Jeckyll & Hyde staan garant voor de vetste jumpbeats en de overige dj’s haken hier graag op in. Check it Out!  zou Check it Out! niet zijn als er niet flink wat extra’s te beleven is. Zo gaat DJ Galaga het feest van Aprés Ski invloeden voorzien en is er in de foyer een waar pokercafé (No Cash – No Prizes). DJ Bartjens draait het programma aan elkaar.

https://youtu.be/mqmr6f49enM

Dit filmpje laat ‘Jumping’ zien

Jump’n Holland belooft net als eerdere edities van het Check It Out! project weer een vette avond te worden in poptempel Hedon. Leerlingen van de Blaloborgh mochten deze keer bepalen hoe hun ideale stapavond eruit zou moeten zien en dit resulteert in een erg strakke avond vol DJ’s en entertainment.

De avond wordt geopend door dj Bartjens. Deze dj is een groot talent waar we in de toekomst zeker nog veel meer gaan horen! Dj Galaga heeft zijn naam als top dj al gevestigd in binnen- en buitenland. Ook als producer van veel Aprés Ski cd’s en de hit ‘lief klein konijntje’ heeft hij indruk gemaakt.

Jeckyll & Hyde komen samen met hun Jump Style dansers en danseressen een coole show geven, waarbij hun megahits ‘Frozen Flame’ en ‘Free Fall’ zeker te horen zijn. De jumpers van Jeckyll & Hyde zullen een mooie show geven, maar ook jij kunt jouw übercoole Jump moves tonen tijdens de Jump battle waar ook nog eens leuke prijzen te winnen zijn. Bedenk nieuwe moves en tricks en neem veel vrienden mee want het publiek is vanavond de jury.

Mocht je al dit geweld op het podium teveel zijn. Dan kan je altijd nog relaxed bijkomen tijdens het pokeren in het pokercaf̩ (No Cash РNo Prizes). Ook hier zijn vette tricks te zien, want Magic Jack laat zien dat je met kaarten veel meer kan dan alleen pokeren.

Deze avond wordt georganiseerd door en voor jongeren, hierdoor is er alleen toegang voor jongeren in de leeftijd 14 tot en met 20 jaar (let op ID: verplicht!)

Check it Out! wordt mede mogelijk gemaakt door: Provincie Overijssel en de Gemeente Zwolle

Kaarten zijn verkrijgbaar via VVV en Plato te Zwolle, via www.hedon-zwolle.nl en ’s avonds aan de deur. Entree is €5,00 (excl. €1,- servicekosten). Open van 19:30 uur tot 00:00 uur.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Ik vind het jumpen zelf leuk om te zien, maar wat ik jammer vind, is dat in dit soort filmpjes (You Tube) niet het synchroon springen te zien is. Dat maakt het juist leuk om naar te kijken, vind ik.


    ⚠️ Meld

  2. Pff loop de boel niet zo af te kraken joh.. iedereen heeft toch zijn eigen smaak qua dansen.. en dit is gewoon ff een rage, en wel leuk om te doen als je het kunt.. enne hakken is volgens mij nog makkelijker als jumpen.. 😀


    ⚠️ Meld

Reageer