Bergen 35 Kampioen van Nederland

Zwolle – Vrienden van de straat, die jarenlang samen gevoetbald hebben, kunnen Nederlands Kampioen voetbal worden. We hebben het over het Bergen 35. Zaterdag werd het vriendenteam Kampioen van Nederland 35+ voetbal 7×7 2011 KNVB. De voetballers van Bergen 35 komen uit Berkum en Genemuiden. De ‘ber’ komt van Berkum en de ‘gen’ van Genemuiden.

bergen_35.jpg
Staande van links naar rechts: Marcel Boudesteyn, Martin Kouwen, Rinke Borger, Erwin Riezebos, Henk Jan van der Veer. Zittend van links naar rechts: Marco Beens, Gert Eenkhoorn, Cor van Dalfzen en Robert Schraag.

Robert Schraag, de eeuwige optimist, zei al vanaf het begin: "We worden gewoon Nederlands Kampioen!" En hij kreeg nog gelijk ook. Henk Jan van der Veer: "Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus!". Van der Veer gaf het team het vertrouwen dat zij elke wedstrijd de regie bepaalden, met het doel voor ogen steeds een ronde verder te komen en uiteindelijk te staan op het NK in Zeist. En het geschiede: "We stonden er afgelopen zaterdag! Met een bus vol aanhang kwamen we aan en overwonnen."

Artikel delen:
Reacties 5
  1. @TP, was het wel zondag, er staat een behoorlijke tegenstrijdigheid in het bericht,

    Zondag werd het vriendenteam Kampioen

    We stonden er afgelopen zaterdag!    Maak melding

Reageer