Ruzie na parkeerprobleem aan Javastraat

Zwolle – De politie heeft zondagmiddag 12 juni in de Sumatrastraat een 37-jarige Zwollenaar aangehouden voor de mishandeling van een 44-jarige man en een 39-jarige vrouw uit Zwolle.

Volgens de man en de vrouw zou er een woordenwisseling zijn ontstaan nadat zij hun auto wilden parkeren in de Javastraat. Volgens de verdachte reed de 44-jarige man te hard door de straat terwijl er kinderen aan het spelen waren. Hij sprak de twee daar op aan en zou hun volgens de aangevers geslagen en geschopt hebben. De verdachte verklaart dat hij alleen een duw heeft gegeven. Er is een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. @ jw; jazeker kan zoiets wel met praten uit de wereld geholpen worden, ware het niet dat “het slachtoffer” vergeten te zeggen is dat hij zelf degene was die een stuk hout pakte om mee te slaan en dat hij idd alleen maar een duw heeft gehad. plus dat zijn vrouw niet eens is aangeraakt, hooguit door hem zelf waar voor hij al een straatverbod heeft gehad!


  Maak melding

 2. @getuige, als jij en anderen deze verklaring hebben afgegeven aan de politie. Dan zal de waarheid wel boven drijven lijkt mij.


  Maak melding

 3. Ik kan zeggen dat het slachtoffer zich zielig voor doet maar waarheid vergeet temelden , bang voor nog een straat/huis verbod ?.. parkeren in javastraat is niet in sumatrastraat dat zijn twee verschillende straten..het slachtoffer dreigt zelf met een stuk hout maar verklaard die man dat eerlijk tegen de politie nee dat doet die niet bang omdat die niks met woorden af kan


  Maak melding

 4. precies bewoner, zo is het maar net!
  om nog maar niet eens over zijn provocerende gedrag te spreken!
  het is niet voor niets dat deze meneer zijn auto altijd aan de randen van de wijk parkeert, hij heeft hem immers al vaak onder de krassen zitten, hoezo meer vijanden? hoe zou dat toch komen?


  Maak melding

Reageer