Volop activiteiten bij Tafeltennis Zwolle

Zwolle – Zaterdag 18 juni organiseert Tafeltennis Zwolle van 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur in de BDG-sporthal in Zwolle Zuid de 2e editie van het Diederik Steunenberg Toernooi. Er nemen bijna 100 jeugdleden tientallen verschillende verenigingen deel aan dit toernooi.

Dit jaarlijks jeugdtoernooi is ter nagedachtenis aan een bijzonder lid van Tafeltennis Zwolle. Op 3 maart 2008 is Diederik op 12 jarige leeftijd overleden. Zie ook http://diederiktoernooi.tafeltenniszwolle.nl/ Sponsorloop KiKa. ’s Avonds zullen een aantal leden van TTZ voor Kika de 4 Engelse Mijlen lopen. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 Juni vindt er in het hoofdgebouw aan de Albert Cuypstraat een heuse tafeltennismarathon plaats om geld in te zamelen voor de accommodatie! Van ’s avonds 20.00 uur to de volgende avond 20.00 uur is er van alles te beleven in het clubgebouw.

Zo is er een toernooitje gepland, het jaarlijkse flatstoernooi wordt georganiseerd, je kunt spelen tegen het eerste herenteam (Gerben Last, Robert-Jan van der Heijden, Gert Kobes, Matthias Sijtstra) en de Nederlands Kampioen Martijn de Vries, er is een disco voor de jeugd en er zijn nog een aantal andere activiteiten. Een aantal wethouders zal bij de opening aanwezig zijn.

Artikel delen:

Reageer