Zwolle zondag op televisie bij SBS6

Zwolle – SBS6 Citytrends heeft tv-opnamen gemaakt van Zwolle en festival ‘Zwolle Unlimited’. De opnamen worden uitgezonden op zondag 19 juni 2011 vanaf 13.00 uur.

Er zijn beelden geschoten van highlights als Peperbus, Sassenpoort, Thorbeckegracht en andere stadsgezichten. Tijdens het bezoek aan Zwolle op 3 juni 2011 was het mooi weer; de zonovergoten terrassen en het winkelend publiek komen goed naar voren. In de uitzending zijn er interviews met twee markante Zwollenaren: Rob Bults van Waterval Internationaal Vertelfestival en Sander Dol van Xanders Bazaar en het Thorbeckegracht Festival. Zij vertellen over Zwolle als evenementenstad en dat het culinair gezien goed toeven is in Zwolle.

Rob Bults merkt op dat een gezamenlijk initiatief als Zwolle Unlimited, waarbij evenementen gebundeld worden tot één groot festival, goed wordt ontvangen door het publiek.

Datzelfde geldt voor ‘Twiner’, de gastvrije netwerktafel die zorgt voor een goede balans tussen social media en het persoonlijk contact. Volgens Sander Dol is dat de perfecte combinatie van twitter, wijn en diner. Dit initiatief is in de race voor de Rob de Bes Award, de innovatie- en aanmoedigingsprijs van de VVV Nederland.

Tot slot is er een compilatie te zien van de vrouwententoonstelling ‘SHE ME’ in het Stedelijk Museum Zwolle. Deze tentoonstelling is nog tot en met 18 september 2011 te bezoeken.

Artikel delen:

Reageer