Wijkplatform Dieze-Oost

Zwolle – Wijkwethouder Nelleke Vedelaar nodigt bewoners van Dieze-Oost uit voor het wijkplatform Dieze-Oost op dinsdag 21 juni. De bijeenkomst vindt plaats in het wijkcentrum Dieze-Oost, Zerboltstraat 61 en begint om 19.30 uur.

Tijdens het wijkplatform informeert Willeke Geerts van Kwartiermakers de aanwezigen over Netwerktafel Dieze-Oost. Verder worden diverse onderwerpen en projecten als, Swolsche Vrouwen, Jeugdland, Buurtkracht, Blikvanger en Summer in the Park besproken en toegelicht.

Wijkplatform

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform. Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt. Het verslag is te vinden op www.zwolle.nl/zwolsewijken, onder de gewenste wijk. De data van de verschillende wijkplatforms en de agenda’s zijn hier ook te vinden.’

Artikel delen:

Reageer