Kunstenfestival ZwArt kan nog hulp gebruiken

Zwolle – Vanaf 05 juli gaat Festival ZwArt van start. Festival Zwart is een eigenzinnig kunstenfestival in de binnenstad van Zwolle, waarvan de vierde editie plaatsvindt van dinsdag 05  t/m zondag 10 juli. Dit jaar een zesdaags festival, met componist JacobTV als hoofdgast. Het Grote Kerkplein vormt het festivalhart; hier vindt de kaartverkoop plaats, is informatie te verkrijgen en vanuit hier kunt u iedere dag genieten van meerdere kleine en grote voorstellingen op bijzondere en spannende locaties in het hart van de stad.

Om dit festival succesvol te laten worden, zijn wij nog hard op zoek naar vrijwilligers. Wij zoeken vrijwilligers in alle soorten en maten, bijvoorbeeld als logistieke medewerker of publieksbegeleider. Voor diegenen die wel willen helpen, maar liever niet met alleen maar onbekenden: geen nood, opgeven kan samen met vrienden, familie en/of kennissen zodat de indeling hierop aangepast kan worden. De data voor vrijwilligersdiensten liggen voor publieksbegeleiders tussen 06 t/m 10 juli en voor logistieke medewerkers tussen 04 t/m 11 juli.

Lijkt het je leuk om één of een paar van deze dagen mee te helpen met Festival ZwArt? Geef je dan zo snel mogelijk op door een mail te sturen naar: aniek@niekvandersprong.nl.Voor meer informatie over Festival ZwArt, vacatures of kaartverkoop, zie www.festivalzwart.nl

Artikel delen:

Reageer