Zomercursus ‘Plezier op school’

Zwolle – Dinsdag 30 augustus start de zomercursus ‘Plezier op school’ in Zwolle en Steenwijk. Het is een tweedaagse sociale vaardigheidstraining voor kinderen uit groep 8 van de basisschool die moeite hebben in de omgang met leeftijdsgenoten, gepest worden, weinig weerbaar zijn of niet sociaal vaardig zijn in contact met andere kinderen. Deze cursus zorgt ervoor dat de overstap naar het voortgezet onderwijs een prettige ervaring kan worden. Aanmelden voor de cursus kan tot donderdag 30 juni 2011.

Dimence, afdeling Preventie organiseert deze cursus in samenwerking met De Kern, Maatschappelijke Dienstverlening in Zwolle en in Steenwijk met Zorggroep Oude en Nieuwe Land. De training vindt plaats tijdens de laatste week van de zomervakantie, dinsdag 30 augustus en donderdag 1 september. Op maandag 29 augustus, voorafgaand aan de cursus is er een ouderavond. Kinderen kunnen aangemeld worden tot donderdag 30 juni. In principe is de cursus niet geschikt voor kinderen met diagnoses zoals ADHD, PDD-nos en Autisme.

Informatie en contact

Voor informatie en aanmelding neem contact op met Dimence, afdeling Preventie, locatie Burg. Roelenweg, telefoonnummer 038 4269 522 of via preventie.westoverijssel@dimence.nl.

Artikel delen:

Reageer