Presentatie over ontwerp Hanzeboog

Zwolle – Stichting Zwols Architectuur Podium sluit de tentoonstelling ‘Zwolle Over Bruggen’ af op dinsdagavond 28 juni. Op deze avond is de tentoonstelling in het Historisch Centrum Overijssel voor het laatst te bewonderen.

’s Avonds vanaf 19.30 uur is er een programma waarbij de opdrachtgever Prorail voor de Hanzeboogbrug het pakket van wensen zal toelichten. De architect van het ontwerp Paul Wintermans geeft een presentatie over zijn ontwerp en de ontwerpfase van de Hanzeboog, en Alet Boukes zal haar stadsgedicht ‘Hanzeboogbrug’ voordragen. Ook zullen de studenten van het Cibap zich niet onbetuigd laten in hun presentaties betreffende enkele ontwerpen die ook in de tentoonstelling te zien zijn. Een fraaie ansichtkaart inclusief route van de Zwolse bruggen met een bijbehorende openingseend is te koop voor € 2,- bij de receptie HCO.


De ZAP avond is in samenwerking met het HCO op dinsdagavond 28 juni, aanvang 19.30 uur, locatie Van Wevelinkhovenstraat (tegenover parkeergarage Winkelcentrum Diezerpoort) en voor iedere belangstellende is er vrije entree. U bent van harte uitgenodigd.

Artikel delen:

Reageer