Bekeuringen tijdens verkeerscontrole Luttenbergstraat

Zwolle – Agenten hebben dinsdagmorgen 14 juni een controle uitgevoerd op de Luttenbergstraat.

In verband met verbouwingen is de Luttenbergstraat een eenrichtingsweg geworden. Tijdens de controle reden 19 fietsers en een motorrijder ondanks de borden toch de weg in terwijl dat verboden is. Er werd proces-verbaal tegen hen opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Zag laatst ook een auto (komende vanuit de richting Weezenlandenpark) rechtsaf slaan. Wat een dwaas! Dat gaat dan eigenlijk ook net niet helemaal goed… >:( Onlangs was ik het zelf ook vergeten en ik had niet op de borden gelet. Dan sla je gewoon af voordat je bij die splitsing bent, keert op een punt waar het fatsoenlijk kan en rijd op een andere manier!

  Dat ze fietsers er bekeuren is ook terecht! Ik kwam er laatst ook god-weet-hoeveel fietsers tegen! Moeders met kindjes op de fiets enz…

  Nu kunnen we wel zeuren dat de politie boeven moet vangen…totdat één van die slimpies aangereden wordt; dan is het hek van de dam!


  Maak melding

 2. Ah B. de H.! Met “Pl.” bedoel je “Plantje”! Ik wist niet dat de vraag over mij ging…

  Misschien moet je direct kijken of er een middeltje tegen azijn-zeiken is. 😀


  Maak melding

 3. ik heb het gezien en het lijkt er wel op alsof de politie express onveilige situatie creeert. ik vind het wel makkelijk om dan ook nog extra bekeuringen uit te delen.


  Maak melding

 4. Hoe creëert de politie dan een onveilige situatie Annet?

  De situatie is er op het moment zo, omdat er aan de weg gewerkt wordt. Ik denk dat we blij kunnen zijn dat niet de hele weg afgesloten is!


  Maak melding

Reageer