Eindexamenfestival ArtEZ Conservatorium

Zwolle – Het ArtEZ Conservatorium in Zwolle houdt van dinsdag 21 juni t/m vrijdag 1 juli haar Eindexamenfestival 2011. Bijna elke doordeweekse dag zijn er jazz-, pop- en klassieke concerten van buitengewoon goede kwaliteit. De jazz- en poppresentaties vinden plaats in Theater Odeon (Blijmarkt 25) en de examens klassieke muziek in de Doopsgezinde Kerk (Wolweverstraat 9), de Oosterkerk (Bagijnesingel 17) en de Lutherse Kerk (Koestraat 2) te Zwolle.

Na een intensieve periode sluiten bachelor- en masterstudenten hun studie aan het conservatorium af met een concert, waarin zij een programma presenteren met eigen of bestaand werk. Het ene moment serieus, dan weer grappig, ontroerend of energiek, laten ze het beste van zich horen. Het festival is een bundeling van persoonlijke concerten in een keur aan muzikale stijlen, waarbinnen het instrument of de stem van de examenkandidaat een prominente plaats inneemt. Een uitgebreid programmaoverzicht is te vinden op www.artez.nl/finals.

Kaartverkoop
Kaarten à € 5,- p.p. per concert zijn vanaf een uur voor aanvang te koop op de betreffende locatie. Vooraf reserveren is helaas niet mogelijk.

Artikel delen:

Reageer