The Young Ones speelt Meisjesinternaat Vredenstein

Zwolle – Tijdens festival ZwArt in Zwolle speelt The Young Ones de theatervoorstelling Meisjesinternaat Vredestein, die in het najaar van 2010 in één week werd gemaakt en waarin 14 jonge actrices uit Overijssel gloreren.

foto_-_meisjesinternaat_v_-_tyo.jpg

Theater The Young Ones ontwikkelt en produceerd jeugd- en jongerentheater(projecten) in Oost-Nederland met jonge talentvolle spelers en makers binnen een professionele omgeving. The Young Ones brengt (co)producties tot stand en gaat samenwerkingen aan met onder andere Kunstencentrum Muzerie en diverse middelbare scholen. 

Theaterbroeinest The Young Ones in Zwolle heeft per 8 juni een nieuw stichtingsbestuur. De nieuwe bestuursleden zijn Karin Visscher, voorzitter, Frank Schreefel, penningmeester en Niek van der Sprong, secretaris. Zij zetten zich, vol wederzijds vertrouwen met artistiek leider Jeroen Kriek en zakelijk leider Ilona Kevelham, in voor een verdere professionalisering van The Young Ones.

Sinds de oprichting in februari 2010 is The Young Ones gehuisvest in Theater Young Ones (voormalig Rooms Katholieke St.Michaelskerk) aan de Bisschop Willebrandlaan 32 in Zwolle. Meer informatie is te vinden op www.theateryoungones.nl

Artikel delen:

Reageer