Het weer: regenachtig

Zwolle – De donderdagochtend verloopt bewolkt en regenachtig met slechts sporadisch ruimte voor de zon. In de middag neemt de intensiteit iets af, maar er blijven enkele buien voorkomen. Tijdens de buien is kans op windstoten en onweer. Pas in de avond is het overal weer droog. Ondanks de bewolking en regen wordt het toch nog een graad of 20. Daarbij staat een meest matige zuiden- tot zuidwestenwind.

15-06-2011_weerfoto_holtenbroek-stadshagen.jpg
Zicht op Holtenbroek en Stadshagen

Vrijdag bereikt iets koelere lucht ons land. De maxima komen niet verder dan 18 of 19 graden. Alleen in het zuidoosten kan het lokaal nog 20 graden worden. Er is vrij veel bewolking en af en toe valt er een bui. Zaterdag is het bewolkt en valt er verspreid over de dag wat neerslag, vooral in het noorden van het land. De wind trekt flink aan. Boven land staat een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind en langs de kust is de wind krachtig, mogelijk hard, windkracht 7. Het wordt gemiddeld een graad of 18. Ook zondag en de dagen daarna weten de buien ons land makkelijk te vinden. Het blijft aan de frisse kant met maxima rond 18 graden.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Iemand nog foto’s van de maandsverduistering van gisterenavond? Mijn man heeft nog rondgefietst om de maan te zoeken, maar helaas niet gevonden…


    Maak melding

Reageer