Speciale Herman Brood steptour door Zwolle

Zwolle – Bekijk Zwolle door de ogen van Herman Brood met het ‘Brood-steparrangement’. Op zaterdag 9 juli a.s. is de 10e sterfdag van Herman Brood en kunt u onder begeleiding van een gids een speciale steptour door Zwolle maken op inschrijving, verkrijgbaar bij VVV Zwolle.

Al steppend bekijkt u de stad Zwolle door de ogen van de spraakmakende kunstenaar en rocklegende, Herman Brood. U kunt het speciale Herman Brood-steparragement onder begeleiding maken op zaterdag 9 juli a.s. met korting. U ontvangt het boekje ‘Ik kom uut Zwolle, vette pech’ waarin u de complete route en achtergrondinformatie vindt. Aan de hand van verschillende foto’s en verhalen van vrienden wordt het leven van Herman Brood geïllustreerd. Reserveren

Het speciale Herman Brood-steparrangement wordt gehouden op zaterdag 9 juli a.s. en start om 10.00 uur en 14.00 uur. Voor slechts € 17,50 per persoon (alleen 9 juli a.s. normaal € 19,75 p.p. zonder begeleiding) stept u de route, inclusief begeleiding, stephuur, boekje ; ‘ ik kom uut Zwolle, vette pech’ en een kopje koffie/thee met Broodlikeurtje.

Per route kunnen er maximaal 20 personen deelnemen. Reserveren is verplicht en vol = vol. Geef u nu op voor het speciale Herman Broodsteparrangement bij de VVV winkel in Zwolle, Grote Markt 20, tel: 038-4216198. Gereserveerde kaartjes dienen de dag van het arrangement een kwartier voor starttijd opgehaald te worden bij de VVV winkel, uiteraard kunt u de kaartjes ook eerder ophalen.

Artikel delen:

Reageer