Wegpirate op herhaling op Hasselterweg

Zwolle – Een 23-jarige vrouw uit Steenwijk werd woensdagmorgen 15 juni staande gehouden in verband met onveilig rijgedrag. Agenten zagen de vrouw slingerend over de Hasselterweg rijden.

Toen de agenten haar passeerden bleek dat de vrouw niet handsfree aan het bellen was en daarnaast ook nog een vel papier aan het lezen was. De vrouw kwam tijdens het rijden met haar auto bijna in de berm en op de andere weghelft terecht. Toen haar werd verteld dat ze een boete zou krijgen voor onveilig rijgedrag, bleek dat de vrouw al een rijontzegging had in verband met andere verkeersovertredingen.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Ik ben het met je eens hoor maar……. hoeveel nut zal dat hebben? Deze dame mag al niet rijden en toch doet ze het en (zoals al gezegd is) heeft ze daar nu al een misdrijf mee gepleegd. Het boeit haar tot dusver nog niet echt.
    Wellicht dat ze op wat blaren mag zitten (niet alleen een rijontzegging en geldboete) en dan daadwerkelijk gaat nadenken. Alleen vraag ik me af welke blaren er vast zitten aan deze actie.


    Maak melding

  2. En dus werd haar auto direct in beslag genomen…??? Of is de politie cq het OM hier niet zo daadkrachtig??? (feit mee gepleegd = vatbaar, waarheidsvinding, verbeurd verklaren, letterlijk onttrekken aan het ‘verkeer’, kans op herhaling/recidive reeds aangetoond, DUS bescherming van de samenleving???)


    Maak melding

Reageer