Man mishandelt vrouw aan Rijnlaan

Zwolle – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die woensdagmiddag 15 juni rond 16.00 uur plaatsvond op de Rijnlaan.

Een 42-jarige vrouw uit Zwolle fietste in het voetgangersgebied en werd daarop aangesproken door een (nog) onbekende man. Hij gooide daarna zijn fiets neer en liep naar de vrouw toe. De vrouw was ondertussen afgestapt. Nadat de man de vrouw probeerde te verwonden met haar fiets, gooide hij de fiets in de bosjes en sloeg hij de vrouw in haar gezicht. Uiteindelijk wist de vrouw te ontkomen. Het signalement van de man luidt als volgt: een licht getinte man met donker haar, licht grijzend, ongeveer 1.85 m en vermoedelijk midden 50 of begin 60. Hij droeg een okergele jas met een opstaande kraag met grijs/bruine voering aan de binnenkant, een lichte of witte blouse, een donkere broek en donkere mogelijk zwarte schoenen.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Fietsen in voetgangersgebied hoort niet maar is dat voldoende aanleiding om tot zulke handelingen over te gaan? Of is er meer aan de hand?


  Maak melding

 2. Er lijkt inderdaad tussen “aanspreken op een fout” en het op de grond gooien van de fiets en naar de vrouw toelopen een gat te zitten.


  Maak melding

 3. Tegen wie heb het het Versnelling? Je mag dan wel niet fietsen in voetgangersgebied (waar dat op de Rijnlaan ook maar moge zijn), maar je mag zeker niet voor eigen rechter spelen en iemand verwonden.


  Maak melding

 4. Wie fietst er dan ook in een voetgangersgebied??? Dat doet tegenwoordig toch iemand meer…………..??? ’t Pittige wijffie was kennelijk niet gediend van commentaar! Jammr joh! Tref je net de verkeerde!!! Niet meer doen dus…


  Maak melding

 5. Ja en dan toch weer dat lichtgetinte. neem mij niet kwalijk hoor, maar tegenwoordig lees je niet anders. het zal wel iets met temperament te maken hebben of zo


  Maak melding

Reageer