Hedon feliciteert geslaagden met Check This Dance

Zwolle – Vrijdag 1 juli sluit Zwols poppodium Hedon het schooljaar feestelijk af met een zomerse editie van Check This Dance, Neon Summer style. Dat betekent een sterke frisse line-up met sets van Phalerieau (Valerio Zeno), Vato Gonzalez, Bassjackers, dj’s M-art en DB en MC Bizzey. Voor geslaagden is het extra feest want Hedon feliciteert alle geslaagden middels een fijne aktie.

Valerio kennen we natuurlijk allemaal als TV-presentator maar ondertussen weet hij als geen ander de vetste House en Elektro sets te mixen. De eerste en laatste letter van zijn naam werden aangepast en zijn DJ alterego Phalerieau was klaar om de clubs over te nemen. Geen ‘Celeb-DJ’ welke enkel plaatjes opzet maar ware mixing-skills achter de toys of noise. Vato Gonzalez is de man achter de meesterlijke Dirty House mixtapes. Een project dat uiteindelijk resulteerde in het platenlabel Dirty House welke in 2008 het succesvolle compilatiealbum uitbracht. Een mijlpaal voor Vato Gonzalez en het startschot voor het Dirty House tijdperk.


De Bassjackers gaan momenteel heel hard met diverse festivals op de agenda en ook buitenlandse optredens worden niet geschuwd. De ware houseliefhebber kent de Bassjackers al lang want met de producties met o.a. Sidney Samson, The Flexican en PartySquad maken de heren nationaal en internationaal naam in diverse dance charts.

Eind vorig jaar brachten de mannen samen met The Flexican de festivalhit Kefaya. DJ M-Art is het alterego van de 14-jarige Mart Reinders. De jonge dj wist flink indruk te maken tijdens de Overijsselse voorrondes van de talentenwedstrijd Kunstbende en zal deze avond zijn opwachting maken op het podium van Hedon.Hedon feliciteert alle geslaagden.

Vrijdag 1 juli zijn de diploma-uitreikingen voor vrijwel alle geslaagden geweest. Heb jij je diploma gehaald? Dan feliciteert Hedon je middels een gratis ticket. Maak een kopie van je vers uitgereikte diploma, lever die in bij het Zwols Uitburo (zit in de VVV winkel op de Grote Markt) op vrijdag 1 juli en je ontvangt direct je gratis kaartje. Inleveren aan de kassa van Hedon op de avond zelf kan ook, zolang de voorraad strekt.

CHECK THIS DANCE ‘NEON SUMMER’
Line-up: PHALERIEAU / BASSJACKERS / VATO GONZALEZ / DJ DB / DJ-M-ART / MC BIZZEY

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 1 juli
Open : 20:00 uur
Aanvang : 20:00 uur
Entree : € 6,00 (excl. € 1,- servicekosten)
Minimum leeftijd : 14+

Kaarten zijn direct te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Artikel delen:

Reageer