VELO klaar voor halve finale EK Badminton

Zwolle – Met groots machtsvertoon heeft Van Zundert / VELO donderdagmiddag in de Zwolse ZBC-hal het Luxemburgse Fiederball Scheffleng verslagen. VELO stond geen enkele game af en troefde de Luxemburgse formatie af met 7-0. Na de overwinning van woensdag op BK 1973 Deltacar Benatky NJ (Tsjechië) houdt de Nederlandse ploeg een prima uitzicht op de halve finale van zaterdag.

HIER vindt u dagelijks de live-beelden vanaf 14.00 uur. Zondag finale om 11.00 uur.

badminton_3-1.jpg

Met zekerheid durven de spelers van VELO nog niet te spreken, maar de stiekeme hoop op een halve finaleplaats is er wel degelijk. "We bekijken het per dag, maar ook de Turken zijn erg sterk," aldus Dennis van Daalen de Jel. Toch acht hij zijn team niet op in topvorm. De lengte van het seizoen breekt de spelers op. "Na de finale van de competitie hebben we het wat rustiger aangedaan. Ons niveau stijgt wel weer, maar we zijn nog niet waar we aan het eind van de competitie waren."

badminton_14-1.jpg

badminton_1-1.jpg

badminton_2-1.jpg

Een plek in de halve finale dicht Van Daalen de Jel zijn team dus nog niet met zekerheid toe. Teamgenoot Suijkerland breekt in: "Hoezo? Neem jij genoegen met de halve finale dan? Zondag staan wij gewoon in de finale hoor en daarna vliegen we Dicky in, haha." Feit blijft dat Turkijke en Velo vrijdag onderling gaan bepalen wie er in de halve finale staat, behalve als Tsjechië donderdag de Turken verslaat.

badminton_6-1.jpg

badminton_13-1.jpg

20-1.jpg

21-1.jpg

22-1.jpg

24-1.jpg

25-1.jpg

26-1.jpg

27-1.jpg

28-1.jpg

29-1.jpg

30-1.jpg 

Artikel delen:

Reageer