Aanmelding Gouden Sportboek 2011

Zwolle – Zwolse sporters die een bijzondere sportieve prestatie hebben behaald, kunnen nog tot 1 juli 2011 aangemeld worden voor ondertekening van het Gouden Sportboek van de gemeente Zwolle. Elk jaar worden sporters uitgenodigd om het boek te ondertekenen tijdens een officiële en feestelijke bijeenkomst, georganiseerd in samenwerking met Topsport Overijssel. Ook dit jaar zal de bijeenkomst in de maand september plaatsvinden.

Sporters die in aanmerking komen voor ondertekening kunnen tot 1 juli 2011 aangemeld worden op www.zwolle.nl/goudensportboek (via de knop ‘Aanmelden Gouden Sportboek). Hier staan ook de voorwaarden voor aanmelding die ten opzichte van de voorgaande jaren zijn aangepast. Aanmelden kan ook via de websites van Topsport Overijssel (www.topsportoverijssel.nl (regio Zwolle) en Stichting Sportservice Zwolle (www.sportservicezwolle.nl).

De gemeente Zwolle heeft in 1988 het ‘Gouden Sportboek’ in het leven geroepen als eerbetoon aan Zwolse sporters die in hun sport een bijzondere sportieve prestatie hebben behaald. Deze sporters dragen bij aan een positieve uitstraling van de stad en hebben bovendien een belangrijke voorbeeldfunctie voor andere Zwollenaren. Door hun prestaties stimuleren zij anderen om ook te gaan sporten. Tot op dit moment hebben ruim 175 top- en breedtesporters het boek ondertekend, en daar is Zwolle trots op!

Artikel delen:

Reageer