Jupiler League naar vast tijdstip

Zwolle – Jupiler League speelt in het seizoen ‘11/’12 al haar avondwedstrijden om 20.00 uur

Vrijdagmiddag presenteerde de KNVB aan alle BVO‟s het concept competitieprogramma betaald voetbal 2011-2012. Daar zal een positieve verandering bekend gemaakt worden voor de Jupiler League seizoen 2011/2012. Vanaf komend seizoen worden alle wedstrijden op vrijdag- en maandagavond om 20.00 uur gespeeld.

De live wedstrijden op Eredivisie Live zullen hierdoor ook naar 20.00 uur verplaatsen. De Jupiler League clubs en Eredivisie Live komen hiermee tegemoet aan geluiden uit hun achterban bestaande uit fans, supporters, sponsoren en businessclubleden. Het nieuwe tijdstip maakt het voor iedereen makkelijker om de wedstrijden bij te wonen. Patrick Brand, directeur Coöperatie Eerste Divisie: “Met deze programmering wordt de competitie van de Jupiler League weer een vaste waarde in de agenda. Vanaf het nieuwe seizoen is het altijd op vrijdag en maandag om acht uur tijd voor de Jupiler League.”

Afgelopen seizoen werden de live-wedstrijden op Eredivisie Live op vrijdag- en maandagavond om respectievelijk 18.45 en 20.45 uur gespeeld. De Jupiler League is met de nieuwe speeltijden weer volledig terug op een horizontale programmering. Het volledige concept competitieprogramma van 2011/2012 is te bekijken via www.jupilerleague.nl

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Bericht door Papa, op 17 juni 2011 om 17:29
    Jammer dat Volendam – Zwolle op een maandag is.
    Altijd feestje in Volendam.

    Is het vorige keer dan zo goed bevallen dat je nu weer wilt?    Maak melding

Reageer