Mogelijk samenwerking tussen FC Zwolle en Real Madrid

Zwolle – Er lijkt een bijzonder samenwerkingsverband in de maak tussen een mondiale grootmacht en een club uit de Nederlandse eerste divisie. Jupiler League-club FC Zwolle staat voor een opmerkelijke stap door te gaan samenwerken met Real Madrid. Dat meldt RTV Oost.

Concreet is er volgens de regionale omroep nog niets, maar volgens een woordvoerder van FC Zwolle zou het gaan om ‘een brede samenwerking’. Volgens De Stentor heeft Bert Konterman, technisch manager van de club uit Zwolle, het nieuws bevestigd. Volgende week zouden De Koninklijke en FC Zwolle het verband moeten bezegelen met een handtekening onder een overeenkomst. Volgens Konterman zijn de eerste contacten via e-mailverkeer gelegd, waarna op 16 maart bij Real Madrid – Olympique Lyon in de Champions League de eerste handdrukken volgden tussen vertegenwoordigers van FC Zwolle en en Florentino Perez, voorzitter van Real Madrid.

Konterman, in De Stentor: ‘Of we spelers kunnen huren? Nou, van de A-selectie lijkt me dat sterk, maar misschien kunnen spelers uit het tweede elftal of jeugdige talenten van Real Madrid bij ons meetrainen om te kijken of ze een versterking voor ons zijn.’

Bron: Volkskrant.nl

Artikel delen:
Reacties 18
 1. haha me neef werkt bij real mag die de prullebakken legen hij dacht laat ik ze ff gek maken in zwolle. je moet toch wat in de komkommertijd:P;D:D


  Maak melding

 2. Blaagje dan heeft jouw neef het in vergelijking met jou helemaal gemaakt als vuilnisman, dit is een officieel bevestigd bericht en beide ploegen zullen niet voor niets samen gaan werken, spelers van het 2e zouden mogelijk in Zwolle een kans krijgen enz. enz.;)


  Maak melding

 3. Bijzonder lullige reacties hier. De FC is nu wel beetje te makkelijk doelwit. Ik zie het komend seizoen echter met vertrouwen tegemoed.
  Volgend seizoen gewoon weer zoveel mogelijk wedstrijden bezoeken en als er zich Spaanse taferelen gaan afspelen bij de FC dan wordt ik alleen maar enthousiaster. Forza Zwolle.
  Supporter in voor- en tegenspoed!;)


  Maak melding

 4. Deal FC Zwolle – Real Madrid ‘uit verband gerukt’
  door Tim Berghuis dinsdag 21 juni 2011 | 09:49

  Tekstgrootte
  ZWOLLE – Bij terugkomst van vakantie kan FC Zwolle-voorzitter Adriaan Visser meteen een uitgeslagen brandje blussen. Van een concrete samenwerking tussen Real Madrid en zijn club is geen sprake.

  ⤸Natuurlijk kijken we of we wat voor elkaar kunnen doen. Maar het nieuws dat nu gebracht wordt, is uit zijn verband getrokken.⤝

  Wel schudde Visser inderdaad de hand van de Madrileense preses Florentino Perez en bezocht hij met Jaap Stam en Bert Konterman het Champions Leaugue-duel tussen Real en Olympique Lyon.

  De Zwolse delegatie was daar op uitnodiging van een zakenrelatie bij het Spaanse waterzuiveringsbedrijf AGBAR. Een persoonlijke vriend van Perez bovendien.

  Visser kreeg al een verontrustend telefoontje uit de Spaanse hoofdstad, waar het nieuws ook was doorgedrongen. Een sussend persbericht is inmiddels opgesteld. Daarin valt te lezen dat er geen handtekening onder welke vorm van samenwerking dan ook komt. ⤸En of het ooit tot een samenwerking gaat komen, staat in de sterren geschreven.⤝  Maak melding

 5. Zwolle: “Real had ook AC Milan kunnen zijn”

  FC Zwolle gaat een samenwerkingsverband aan met Real Madrid. Dit opmerkelijke bericht is volgens trainer Art Langeler echter niets meer dan een storm in een glas water.

  Concrete plannen zijn er nog niet gemaakt, maar een samenwerking lijkt er wel te gaan komen. Deze week worden de handtekeningen gezet, waarna Real Madrid de plannen verder zal uitwerken.

  “Onze voorzitter kent via zijn bedrijf wat mensen in Madrid en zo is het balletje gaan rollen”, vertelt Langeler in De Telegraaf. “Er is wat informatie uitgewisseld, meer niet. Je weet als je een man als Konterman in je technische staf hebt, dat er altijd contact is met topclubs. Dat had net zo goed HSV of AC Milan kunnen zijn. Een storm in een glas water dus, meer niet.”  Maak melding

 6. En Wichert is de meest grappige en originele weblogger:'(
  Zeg dan gewoon niets als je niets beters te melden hebt!


  Maak melding

 7. Zwollenaar is back je kunt toch wel na gaan dat dit niet echt een optie is.Wat heeft een Real nou an een samenwerking met FCZ ,al zou ik het persoonlijk wel mooi gevonden hebben.Ik ben blij dat je me grappig vind en origineel.Je bent n.l de enige en daar had ik niet meer op gerekend op mijn oude dag.Het siert je dat je in voor en tegenspoed supporter bent en ik hoop dan ook dat er volgend jaar weer net zo leuk gevoetbalt wordt als in de eerste competitie helft.Er zijn in mijn ogen wel een paar steunpilaren weg .eerst Reynen en nu Botteghin.Als Ars ook weggaat net als Schreurs is er ook minder scorend vermogen,maar ik denk dat dat wel opgevangen gaat worden.Een fijn voetbaljaar gewenst dan heb ik het ook.


  Maak melding

Reageer