Website en Informatiemarkt over Kraanbolwerk

Zwolle – De website over Kraanbolwerk op het Noordereiland www.zwolle.nl/kraanbolwerk is in de lucht. De website biedt veel informatie over de plannen voor en de uitstraling, planning en historie van Kraanbolwerk. Ook kunnen bezoekers van de website hun mening geven over het stedenbouwkundig plan en reageren op voorbeeldfoto’s voor de beeldkwaliteit. Bij deze voorbeeldfoto’s kunnen zij aangeven of zij bepaalde sfeer, uitstraling en materialen passend vinden voor Kraanbolwerk.

Voordat de plannen definitief worden gemaakt wil de gemeente graag weten wat de stad er vindt. Daarom worden de plannen nu voorgelegd via de website en tijdens een informatiemarkt. De reacties van bezoekers van de website en de informatiemarkt worden samen met de plannen aangeboden aan het college van B&W en de gemeenteraad. Websitebezoekers kunnen nog tot maandag 11 juli reageren.

Informatiemarkt op dinsdag 28 juni

Op dinsdag 28 juni organiseert de gemeente een informatiemarkt over Kraanbolwerk. Vanaf 19.30 uur zijn er ieder uur korte presentaties over de plannen. Bezoekers kunnen informatie krijgen, vragen stellen en hun reactie geven op de plannen. Iedereen is van harte welkom vanaf 19.00 uur in de Burgerzaal in het Stadhuis, Grote Kerkplein 15.

Artikel delen:

Reageer