Be Quick’28 is Zwols Kampioen Voetbal A1

Zwolle – Be Quick’28 is vrijdagavond Zwols Kampioen bij de A1 junioren geworden. De finale tegen WVF werd met een overdonderende 8-0 gewonnen. De halve finale ging tussen ZAC en VV Berkum. ZAC veroverde de derde plaats met een 4-1 overwinning. Be Quick goalgetter Cas Duiker werd topscorer met 7 doelpunten.

De afgelopen 10 dagen werd op Sportpark De Vegtlust in twee poules door acht Zwolse A1 teams het Zwols Kampioenschap Voetbal gespeeld. Be Quick’28 presteerde in de aanloop naar de finale al erg goed. Alle opponenten werden met grote cijfers verslagen. Dat de finale tegen WVF ook zo’n groot krachtverschil op zou leveren had niemand vantevoren verwacht. De rood-zwarten gingen blij en trots met de beker naar huis!

Dit seizoen werd er een ‘Dreamteam’ gekozen. De organisatie probeerde met dit wedstrijdelement een nog grotere motivatie en strijd onder de spelers te stimuleren. Het ‘Dreamteam’ zal een wedstrijd spelen in het FC Zwolle stadion tegen FC Zwolle A1.

Artikel delen:
Reacties 19
 1. Een geweldige prestatie van de jongens van BeQuick! Proficiat. BeQuick wordt gelukkig weer eens positief op de kaart gezet.


  Maak melding

 2. Eindelijk wordt er weer positief over Bequick gepraat, Als deze jongens bij elkaar blijven, dan ziet het er goed uit voor de toekomst….


  Maak melding

 3. Als ik naar de samenstelling van het Dreamteam kijk, dan houdt dat een grote belofte in voor BQ. De helft van de jongens komt van BQ! Dat geeft goede hoop voor de toekomst. Proficiat Zwolse A1-kampioenen van BQ.:D


  Maak melding

 4. jammer alleen dat be quick straks 2e klas speelt en alle ‘talenten’ uitwaaien naar andere clubs. Waar hebben we dit meer gezien…..


  Maak melding

 5. @tjabbo

  Wat bedoel je met tweede klasse? of 2e klas?
  Ik hoorde dat ze met het dreamteam nog zuinig aan gedaan hebben met de BQ-ers. Geeft niet, zo is het ook mooi. A1 heeft volgend jaar ook weer een mooie selectie, met oa. Rahajaan uit het Dreamteam


  Maak melding

 6. @ Bonny m

  Wacht maar af, is er bij jullie een goede A jeugd?
  Vindt het jammer dat je zo negatief bent, wij zijn trots op onze jeugd…..


  Maak melding

 7. Wat Flauw zeg die reakties.Be Quick heeft weer een goede jeugd en laten we hopen dat ze die kunnen houden .Dan hoeven ze geen spelers meer van buitenaf aan te trekken .Ze hebben nu een mooie akkomodatie en de jeugd kan er niets aan doen dat er in het verleden grove fouten zijn gemaakt en dat er nu een schuld is .Laten we hopen dat dit gauw tot het verleden behoort.Laat iedereen in zijn waarde.


  Maak melding

Reageer