Inschrijving Salverda Berkumloop gestart.

Zwolle – De inschrijving voor de 21e editie van Berkums jaarlijkse wedstrijd- en recreatieloop is gestart. De Berkumloop wordt gehouden op dinsdag 13 september, 19.00 uur.

De deelnemers kunnen kiezen uit de 10 kilometer – of 2 Berkumer mijlen (5.100 m.) Voor de wedstrijdlopers zijn er geldprijzen. Voor de snelste recreanten liggen bij de finish andere mooie prijzen, zoals hardloopschoenen. Ook wordt bij wijkcentrum De Weijenbelt in Berkum een fiets van Jaap Bos Tweewielers verloot onder de deelnemers die op dat moment aanwezig zijn. Tevens wordt een verblijf op Sardinië voor twee personen (reis niet inbegrepen; verblijf buiten hoogseizoen) van Vakantiebemiddelingsbureau Fröhlich verloot.

Na het overweldigende aantal van 1.500 deelnemers vorig jaar, is er dit jaar eveneens plek voor 1.500 lopers. Het inschrijfgeld van 7,50 euro per deelnemer gaat volledig naar de drie goede doelen. Op het inschrijfformulier kunnen de deelnemers zelf een van die doelen kiezen. Tevens kunnen deelnemers extra sponsoren. Inschrijven: www.salverda.nl.

Vorig jaar hebben de deelnemers €15.000 voor goede doelen bijeengelopen. De organisatie hoopt voor deze 21e editie op een recordbedrag. De opbrengst gaat naar: • Nazorgcentrum Intermezzo • Stichting RAK • Stichting KIDS

Meer informatie: www.salverda.nl

Artikel delen:

Reageer