Zomertoernooi jeugdselectie-elftallen Be Quick ‘28

Zwolle – Binnenkort zal op de velden van Be Quick ’28 het Torunlar Zomertoernooi van start gaan. Dit zomeravondtoernooi voor jeugdselectie-elftallen begint op vrijdag 24 juni en zal duren tot en met zaterdag 9 juli. Er wordt gespeeld in de categorieën A tot en met D met de selecties voor het seizoen 2011/2012. Op vrijwel alle avonden zullen er dan ook wedstrijden zijn op de kunstgrasvelden van Be Quick. De organisatie is er bovendien in geslaagd om een prestigieus deelnemersveld samen te stellen.

De zomervakantie zal dit jaar in deze regio erg laat beginnen. De voorbereiding voor het nieuwe seizoen wordt daarmee erg kort voor veel verenigingen. Daarom heeft Be Quick het initiatief genomen voor dit zomeravondvoetbaltoernooi. Met dit toernooi kunnen de standaardelftallen van start gaan met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met de Turkse ondernemersfamilie Torunlar heeft het toernooi bovendien een mooie hoofdsponsor gekregen. Zij zijn eigenaar van de shoarmazaken Sahara en Lezzet en van Clean Center op de Marslanden.

Vast staat dat er veel interessante wedstrijden op het programma staan. Tal van gerenommeerde clubs uit Zwolle en omgeving hebben zich aangemeld voor dit toernooi. FC Zwolle zal aan het toernooi deelnemen met C2 en D2 en FC Emmen zal dat doen met A1 tot en met D1. Van de Zwolse clubs zullen Be Quick’28, v.v. Berkum, ZAC, CSV’28 en SVI in actie komen met hun standaardelftallen. Van buiten Zwolle zullen Alcides, Sportclub Genemuiden, Excelsior ’31, IJ.V.V. en Staphorst vertegenwoordigd zijn.

Komende weken hopen wij u allen te begroeten op ons sportpark. Voor meer informatie en voor het programmaboekje kunt u terecht op de website van onze club: www.bequick28.nl.

Artikel delen:

Reageer