Dronken wegpiraat had meerdere boetes open staan

Zwolle – Op zondagochtend 19 juni werd op de Klooienberglaan een 22-jarige Zwollenaar aangehouden voor het verlaten van een plaats ongeval. De man was even daarvoor op de Middelweg met zijn auto van de weg geraakt en tegen een lantaarnpaal gereden. Een getuige zag de man weglopen en belde de politie.

Toen de politie de man aantrof, bleek dat hij onder invloed van alcohol verkeerde. Ook gaf hij een valse naam op, bleek zijn rijbewijs geschorst wegens rijden onder invloed en had hij nog diverse boetes open staan. De man is in verzekering gesteld. Zijn auto raakte total loss en moest worden afgesleept.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. deze man heeft geen lantarenpaal omgereden maar helaas een boom kompleet vernield, alleen een stuk stronk ligt er nog…. in de bocht als je de Mastenbroeker brug overkomt en de middelweg op rijdt… zoveelse ongeluk daar….


  Maak melding

 2. Goed, nu heeft alcohol vast ook een aandeel gehad in het ongeluk. Maar verder? Persoonlijk gok ik dat d meeste ongelukken daar komen door te hard rijden. Brug staat open, auto’s hopen zich op. Kom je dan met 70 (of meer) vanaf de Aa-landen aanknallen, dan heb je nog maar bar weinig gelegenheid om actie te ondernemen vlak na die bocht waar dus ineens het verkeer stil kan staan.


  Maak melding

 3. Ja plantje daar hoort hij wel een tijd thuis.En alle boetes die nog open staan maar verdubbelen .5 Jaar geen rijbewijs meer.


  Maak melding

 4. Het ongeluk was voor de brug stadshagen .ruusbroekstraat was s,avonds. maar dit ter informatie. ik heb de klok horen luiden maar…….:(:(


  Maak melding

 5. Gistermiddag zag ik, net wat Freddie zegt, een kapotte lantarenpaal en afgeknakte boom (of wat er van over is) in de bocht staan richting de brug.


  Maak melding

Reageer