De Dijk in uitverkocht Hedon

Zwolle – Waar er in dertig jaar veel veranderd is, blijkt De Dijk de rots in de branding van de Nederlandse rockmuziek. Dit jaar viert de Amsterdamse formatie alweer haar dertigjarig jubileum en dat gaat natuurlijk gepaard met een groots optreden in Zwols poppodium Hedon op donderdag 30 juni. In rap tempo was dit concert uitverkocht en daarom vindt er voor de mensen die onverhoopt naast grepen donderdag 6 oktober een tweede concert plaats. 

Dat de muziek van de Amsterdamse band nog altijd mateloos populair is blijkt wel weer want nummers als Bloedend Hart, Binnen Zonder Kloppen, Mag Het Licht Uit, Ik Kan Het Niet Alleen en Dansen Op De Vulkaan worden nog altijd door iedereen meegezongen. 2009 Was het jaar dat de heren tijdens het Noorderslag festival in Groningen eindelijk met de Popprijs gekroond werden voor hun gehele oeuvre. Fans van De Dijk weten het als geen ander, met steevast uitverkochte shows in Hedon is het zaak om zo snel mogelijk je tickets in huis te halen.


DE DIJK

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Donderdag 30 juni
Open : 21:00 uur
Aanvang : 20:00 uur

Entree : UITVERKOCHT

Dit concert is inmiddels volledig uitverkocht, voor het optreden op donderdag 6 oktober zijn nog wel kaarten beschikbaar. Koop geen kaarten via andere websites. Je betaalt daar veel te veel en de kans is groot dat je geen tickets geleverd krijgt. Meer informatie over secondary ticketsites vind je op www.weetwaarjekoopt.nl.

Artikel delen:

Reageer