Bijeenkomst over ondernemen in Stadshagen+

Zwolle – Op dinsdagavond 5 juli gaat de gemeente Zwolle in gesprek met ondernemers die belangstelling hebben om zich in Stadshagen+ te vestigen. Het doel is om te inventariseren welke ideeën er zijn, mogelijke samenwerkingspartners bij elkaar te brengen en na te gaan hoe de gemeente initiatieven kan ondersteunen. 

De avond is bedoeld voor (aankomende) ondernemers die plannen hebben om bijvoorbeeld een bedrijf aan huis te starten of op zoek zijn naar een gemeenschappelijke bedrijfsruimte. De bijeenkomst vindt plaats van 19.15 tot ongeveer 22.00 uur in het Informatiecentrum Stadshagen (Werkerlaan 1, eerste verdieping Cultuurhuis).


Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 26 juni aanmelden door een mail te sturen naar Marga van den Bosch van de gemeente Zwolle: mpm.van.den.bosch@zwolle.nl. Zij is bereikbaar op tel. (038) 498 4066.

Stadshagen groeit. De ontwikkeling van Stadshagen+ is in volle gang. Kenmerkend voor dit nieuw te ontwikkelen deel van de wijk is kleinschaligheid en veelkleurigheid. Daarbij is ook veel aandacht voor passende voorzieningen en bedrijvigheid.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Stadshagen+ komt als een schil om het bestaande Stadshagen te liggen. Mocht u meer willen weten, dan heeft u mijn emailadres.    Maak melding

Reageer