Erik Bakker vertrekt naar SC Cambuur

Zwolle – De aanvaller van FC Zwolle Erik Bakker gaat voor twee jaar naar SC Cambuur.  De 21-jarige aanvaller speelde afgelopen seizoen 23 duels in de hoofdmacht van FC Zwolle, maar wist geen basisplaats te veroveren. Afgelopen winter probeerde SC Cambuur Bakker ook al binnen te halen, maar toen wilde de aanvaller zelf niet komen.

portret_erik_bakker_2292_313.jpg

Tegenover het vertrek van Bakker naar Leeuwarden staat de afwijzing van Albert van der Haar. De 35-jarige routinier van FC Zwolle ging niet in op een contactvoorstel van een jaar en lijkt het betaalde voetbal vaarwel te zeggen. ‘Het was financieel niet heel erg aantrekkelijk en ik moet ook nadenken over de toekomst’, aldus Van der Haar tegen Voetbal International. De speler heeft zichzelf nog een week de tijd gegeven om een club te vinden. Is dat niet in de profsector, dan overweegt hij in de Topklasse te gaan spelen.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. ‘Het was financieel niet heel erg aantrekkelijk en ik moet ook nadenken over de toekomst’, aldus Van der Haar tegen Voetbal International.

    Dus dan had fcz toch gelijk door hem een verlaagde aanbieding te geven?    Maak melding

  2. Jammer dat Appie niet meer de drive heeft om zich te bewijzen dat hij het niveau wel aan kan. Het lijkt mij dat elke voetballer toch voor het hoogst mogelijk wilt gaan.Topklasse kan hij altijd nog naar toe toch? Als het hem alleen nog om de financien gaat dan vind ik het ook niet erg dat hij weg gaat. Hij had volgensmij nog wel wat kunnen brengen dit seizoen. Ook al verdient hij minder dan zal nog geen droog brood hoeven te eten en hij zou binnen Zwolle zich verder gaan ontwikkelen toch?


    Maak melding

Reageer