Zwollenaar aangehouden na doorrijden bij aanrijding

Zwolle – Een 27-jarige automobilist uit Zwolle werd op dinsdagavond 21 juni aangehouden. De man was even daarvoor betrokken geweest bij een aanrijding met een fietser en was na deze aanrijding doorgereden. De aanrijding vond plaats op de Willemskade.

Het slachtoffer, een 23-jarige inwoonster uit Zwolle, reed op haar fiets, toen zij werd aangereden door een personenauto, bestuurd door de 27-jarige verdachte. Zij kwam daarbij ten val en raakte gewond aan haar been, gezicht (tanden uit de mond) en klaagde over pijn in haar nek. Zij is door personeel van de ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis. Tegen de verdachte, die in een onverzekerde personenauto reed en ook nog alcohol had genuttigd, werd proces-verbaal opgemaakt. De auto werd in beslag genomen.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Ah…dat is mooi balen voor de 23-jarie mevrouw!
  1: Je wordt van de sokken gereden
  2: Er wordt ook nog eens niets vergoed omdat die ontzettende #@$@#kloo^viool zo asociaal is om in een onverzekerde auto te rijden en ook nog eens gezopen te hebben.

  Ik hoop voor hem, dat deze mevrouw niet wraakzuchtig van aard is!


  Maak melding

 2. is er iemand die weet hoe het met deze jongedame gaat… ik was ter plekke en ben benieuwd hoe het nu met haar gaat ????
  Echt schaamteloos zulke dingen dan schaam je je voor je medemens…
  Debora


  Maak melding

 3. Beste Debora,
  Ik ben het slachtoffer wat op deze betreffende avond is aangereden en wou je even laten weten dat het naar omstandigheden goed met mij gaat. Ik wil je bij deze ook hartelijk danken voor je hulp!
  Groetjes Laura


  Maak melding

 4. Mooi dat het weer wat beter met je gaat Laura! Hopelijk hou je er niets blijvends aan over.

  Is de hele financiële handel nog wel goed afgehandeld? (Ondanks dat die vent niet verzekerd was en dergelijke.)


  Maak melding

Reageer