Wezeper automobilist rijdt door na botsing met fietser

Zwolle – Op dinsdag 21 juni rond 16.49 uur vond een aanrijding plaats tussen een fietser en een personenauto.

De fietser, een 32-jarige inwoner uit Zwolle, fietste over de Willemskade richting centrum. De auto bestuurd door een 19-jarige inwoner uit Wezep, naderde hem van achteren en reed hem in het voorbijgaan in de linkerflank aan. Hierdoor kwam hij ten val. De automobilist reed na de aanrijding door. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn been en werd door personeel van de ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis. Getuigen hadden het kenteken van de auto genoteerd en de automobilist werd ontboden aan het bureau. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Als ik het zo lees, is dit een andere doorrijden-na-aanrijding-op-de-Willemsvaart dan 2 berichten hieronder.
  Was gisteren dus een gevaarlijke weg met doorrijders.

  Vanochtend was het bovendien ook weer raak op de rotonde Willemskade-Pannenkoekdijk, maar hierbij bleef de automobilist wel netjes bij het slachtoffer ; zoals het hoort.


  Maak melding

 2. Vanochtend was het bovendien ook weer raak op de rotonde Willemskade-Pannenkoekdijk, maar hierbij bleef de automobilist wel netjes bij het slachtoffer ; zoals het hoort.

  Ik vind dit zelf ook een heel lastig punt, als ik in de auto zit maar ook als ik op de fiets ben. De rotonde op de oude meppelerstraat weg is nog erger trouwens..

  Maar goed daar gaat het niet over;)


  Maak melding

Reageer