Kunst Na Arbeid presenteert ‘Night of the Proms’

Het bestuur van, de volgend jaar alweer 80 jaar bestaande, muziekvereniging Kunst Na Arbeid van Zwolle-Zuid, heeft besloten dit jaar de jaarlijkse uitvoering in een nieuw jasje te steken. Ze gaan er een spectaculaire avond van maken.

Vrijdag 20 april aanstaande geeft muziekvereniging Kunst Na Arbeid, in de Adventskerk, een spetterende show weg met als thema ‘Night of the Proms’. Al bij binnenkomst begint het spektakel om de gasten meteen de sfeer van het thema te laten proeven. Na een welkomstdrankje zal om 20.00 uur de muziekavond écht van start gaan. Het vertrouwde A en B orkest zullen hun repertoire ten gehore brengen en ook de drumband ontbreekt deze avond niet. Natuurlijk zijn alle muziekstukken in het thema van ‘Night of the Proms’. Deze avond zal bovendien begeleid worden door DJ Berry en een prachtig optreden van de band Fresh.

De kaartjes voor de avond bedragen € 3,50 en zijn vanaf 19.30 uur bij de ingang van de zaal te koop. Het programmaboekje zit bij de prijs inbegrepen. Voor verdere informatie kunt u terecht op de website van de vereniging: www.kna-zwolle.nl.

Met dank aan sponsoren, donateurs en het bestuur van SIO heeft de uitvoeringscommissie van KNA samen met vier creatieve studentes van de Hogeschool TIO Utrecht, waaronder één lid van de vereniging, deze avond in elkaar gezet.

Artikel delen:

Reageer