Zwollenaar bekeurd voor slepen met vuilcontainer

Zwolle – Op de Campus werd donderdagmorgenvroeg 23 juni een 21-jarige Zwollenaar bekeurd voor baldadigheid.

Hij liep met een vuilcontainer te slepen en maakte deel uit van een groepje van vier mannen. Kort daarvoor was de politie door een surveillant van een beveiligingsdienst getipt dat er op de Campus een viertal mannen met vuilcontainers en schrikhekken liepen te slepen. Het viertal werd verzocht de verplaatste spullen weer op de plek te zetten.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Mag ook weleens iets gedaan worden aan het op de stoep en in de tuin aan de straatkant geplaatste containers. Er staan er in mijn straat 4 van die mooie blauwe…


  Maak melding

 2. Bericht door zusenzo, op 23 juni 2011 om 11:32
  Mag ook weleens iets gedaan worden aan het op de stoep en in de tuin aan de straatkant geplaatste containers. Er staan er in mijn straat 4 van die mooie blauwe…

  Wat bedoel je zusenzo?
  Wij hebben onze containers ook voor het huis staan. Veel mensen bij ons in huis hebben een tussenwoning en zouden met de containers telkens door het huis moeten als ze deze achter het huis hebben staan.

  Nu heb ik zelf enige tijd geleden een mooie schutting om de containers geplaatst, maar daartoe is niemand verplicht volgens mij. Bovendien had de overbuurman een heg mooier gevonden.

  Het is helaas niet anders: de containers zijn nodig… we kunnen toch niet alles weg gaan stoppen?


  Maak melding

 3. Laat de Rova zelf de containers ook eens netjes terug plaatsen.Bij ons op de dijk liggen er elke keer wat tegen het gaas van de volkstuinen of nog erger op de weg .Haastige spoed is ….


  Maak melding

 4. Bij ons staat geen adres op de container hoor…
  Wij hebben het huisnummer er wel op gezet, maar de meeste mensen bij ons in de straat hebben dat niet.


  Maak melding

 5. Ok, het gaat je dus inderdaad om het feit dat mensen hun bakken niet achter het huis, maar voor het huis zetten.
  Nou, bij ons heeft wel iedereen een achterdeur in het huis, maar door de weteringen is het voor velen niet mogelijk achter het huis om te gaan.
  Bovendien kan ik me heel goed voorstellen, dat als je in de zomer lekker in de achtertuin zit het minder prettig is als zo’n bak naast je staat te stinken. Dan kun je hem beter voor het huis hebben waar niemand er last van heeft. (Op een enkele zuurpruim na natuurlijk)

  Wat maakt het uit of mensen hun bakken voor het huis hebben staan? Vooral als ze er een een schutting, heg of andere afscheiding omheen maken?


  Maak melding

 6. Ah ok…het gaat je dus alleen om de blauwe containers?

  Ik snap het probleem eigenlijk niet zo… (Zal wel aan mij liggen :P)


  Maak melding

Reageer