Stratenfestival zoekt marktkramen voor braderie

Zwolle – Vrijdag 19 augustus is het weer zo ver: het Stratenfestival! De braderie is een vast onderdeel van het Stratenfestival en de kermis en wordt jaarlijks door 50.000 mensen bezocht.

Organisator John van Dinther: “Een feest voor iedereen en daarom willen we juist alle mensen de gelegenheid geven om een marktkraam te huren. Uiteraard gaat het er wel om dat er leuke producten aangeboden worden”.

Kosten: Euro 50,- inclusief kraam en stroom
Locatie: Eekwal Tijd: 17.00 – 23.00 uur

Meld u nu aan!

Voor informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen met Sandra Spreij, op telefoonnummer 06-53329890 of mailen naar braderie@stratenfestivalzwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Zullen wel weer veel eetkraampjes tussenzitten.
  nee dank je dan sla ik de eekwal wel over op t stratenfestifal
  en dan weer met buikpijn na huis dank je wel! mij niet gezien.


  Maak melding

 2. Niet alles zo negatief benaderen.Toen er geen kraampjes waren was het ook al niet goed ,nu proberen ze weer mer kramen te krijgen is het ook niet goed .Je hoeft er niet heen en je hoeft er ook geen te huren.Wat een vrijheid


  Maak melding

 3. ze hebben al raak van die braderieen hier in de zomermaanden en het is overal hetzelfde merendeels zijn het ook nog eens de winkels zelf die mee doen en die spullen kun je binnen ook vinden .Ik heb het altijd zo bekeken en spendeer vaak aan de aangeboden rommel geen cent


  Maak melding

Reageer