Partners kankerpatiënten welkom in De Zonnesteen

Zwolle – Mensen die getroffen worden door kanker ervaren een aardbeving in hun bestaan. Al hun zekerheden worden weggeslagen en vragen rond leven en dood dringen zich op. Dit geldt niet alleen voor mensen die de ziekte krijgen, maar ook zeker voor hun naasten.

De Zonnesteen ondersteunt de partners van kankerpatiënten door het aanbieden van een partnergroep. De deelnemers aan de partnergroep ontmoeten elkaar eenmaal per twee weken onder leiding van een gespecialiseerde psycholoog om ervaringen te delen, van elkaar te leren, elkaar te ondersteunen en te helpen met moeilijke vragen om te gaan. Heeft u behoefte aan ondersteuning omdat uw partner ernstig ziek is, voel u dan van harte welkom bij de partnergroep. De volgende partnergroep vindt plaats op zaterdagmorgen 25 juni van 10.00 uur tot 11.30 in De Zonnesteen aan de Koestraat 4 in Zwolle.

De Zonnesteen is het inloophuis in de binnenstad van Zwolle voor mensen die met kanker te maken (gehad) hebben, zowel patiënten in elke fase van de ziekte/behandeling als hun naasten, zowel kinderen/jongeren als volwassenen. Wilt u meer informatie over De Zonnesteen of over de activiteiten die De Zonnesteen organiseert, kijk dan op de website: www.zonnesteenzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer