SWZ en Plegt-Vos tekenen contract 2e fase Muziekwijk

Zwolle – Op donderdag 23 juni vond de feestelijke contractondertekening plaats tussen Woningstichting SWZ en Plegt-Vos voor de realisatie van 111 woningen in de tweede fase van de Muziekwijk in Zwolle. In de tweede fase van de Muziekwijk realiseert SWZ 55 koopwoningen en 56 huurwoningen, waarvan een deel aan Frion wordt verhuurd.

ondertekening202320juni.jpg

De start van de bouw is in het najaar van 2011 en de eerste woningen worden naar verwachting in het voorjaar van 2012 opgeleverd. De voorbereidingen voor de derde fase zijn inmiddels in volle gang. Tot 2014 realiseert Woningstichting SWZ in de Muziekwijk ruim 300 nieuwe woningen. De verkoop van de tweede fase is in mei succesvol van start gegaan. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

Om de ontwikkelingen in de wijk te vieren, organiseert Woningstichting SWZ aanstaande zaterdag 25 juni van 14.00 uur tot 16.00 uur het Muziekwijkfestival aan de Klooienberglaan. Uiteraard wordt hier ook informatie over de nieuwbouw in de Muziekwijk gegeven. Alle inwoners uit Zwolle zijn van harte uitgenodigd voor het festival.

Belangstellenden kunnen zich nog steeds opgeven voor deze en komende fasen in de Muziekwijk. Voor meer informatie zie www.muziekwijkzwolle.nl De Muziekwijk is te volgen op Twitter (klinktgoedSWZ) en op Facebook (Muziekwijk Zwolle).

Artikel delen:

Reageer