Blauwvingerdagen

Zwolle – De organisatie van de blauwvingerdagen op 6, 13, 20 en 27 juli is in volle gang! De meeste plekken zijn gereserveerd en de bezoekers kunnen binnenkort weer naar hartelust winkelen en leuke koopjes scoren in de Zwolse binnenstad. Het programma voor de culturele en actieve invulling is klaar.

Op het Grote kerkplein is op woensdag 6 juli het kunst en cultuurfestival Zwart. Verder organiseert de Swollenaer, te herkennen aan de Rode Dubbeldekker, alle woensdag in juli allerlei activiteiten op het Grote kerkplein zoals: Grote Kerkplein 6 juli: Prikkel je zintuigen m.m.v. Sensalot en de Zwolse Stadsjutter Grote Kerkplein 13 juli: Pannakooi Toernooi m.m.v. FC Zwolle Grote Kerkplein 20 juli: Sport en Spelmiddag m.m.v. de Fierelier en Twins Allround Grote Kerkplein 27 juli: Waterspektakel m.m.v. ontdek & doe, duikvereniging octopus en Aquacell.

Elke woensdagmiddag tussen 13.00-17.00 uur is er muziek door Henry Nuyen en John van den Berg. Op de Nieuwe markt zijn lekkere streekproducten te verkrijgen van typische Zwolse en regionale producten. Zijn er nog Zwolse ondernemers die hier een kraam willen om hun waren te presenteren en verkopen op de Nieuwe Markt met het thema ‘Lekker Zwols’? Ook is Vitalis weer present op de Melkmarkt voor liefhebbers van antiquiteiten, boeken, prenten, sieraden en porcelein. De braderie, die dit jaar voor de 36 ste keer wordt georganiseerd, start elke woensdag om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Zijn de streekproducten nu elke week te koop op de braderie?
    Dus niet één dag van de blauwvingerdagen, bedoel ik, maar elke dag van de vier.


    ⚠️ Meld

Reageer