PAF Plays al 85 jaar Fair

Zwolle – Op leeftijd, maar nog altijd zo sportief en fris als een jonge hond. Tennisvereniging PAF (Play Always Fair) bereikte op 5 april jongstleden de respectabele leeftijd van 85. Een bijzondere mijlpaal in de Zwolse tennisgeschiedenis.

paf.png

En die moet uiteraard gevierd worden. Daarom organiseert de vereniging die in 1964 naar haar huidige terrein aan de Marslanden verhuisde, op zaterdag 25 juni een feestelijke jubileumdag. Rond 13.00 uur zal voorzitter Dick Egberts de dag inluiden met een openingswoord, waarna het tennisfestijn los zal barsten. Leden spelen tot 18.00 uur een toernooi. Na 18.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats en de overhandiging van de cheque die PAF beschikbaar stelt aan de Zwolse Stichting Patakalas.De dag zal feestelijk worden afgesloten met een barbecue en muziek van DJ Casper Grey.

Stichting Patakalas zet zich in voor ruim 500 weeskinderen in de Peruaanse stad Arequipa. De naam Patakalas komt uit de Incataal Qechua en betekent ‘zonder schoenen’. Stichting Patakalas wil ‘haar’ weeskinderen de schoenen geven om de weg van hun leven te kunnen bewandelen. Maar Patakalas wil ook zorgen dat het dagelijkse leven van al die kinderen zonder ouders af en toe even verlicht wordt (uitjes, lekker eten, aandacht).

Artikel delen:

Reageer