Inloophuis De Zonnesteen gedupeerd door inbraak

Zwolle – De Zonnesteen werd afgelopen donderdag onplezierig verrast door een inbraak in het pand aan de Koestraat 4 in Zwolle. De inbrekers hebben de televisie meegenomen en de geldkas die gebruikt wordt om de kleine boodschappen van te betalen.

“Donderdagmiddag iets na vieren kwam ik in De Zonnesteen om een map terug te brengen en tot mijn grote schrik bleek de tv weg te zijn, en ook het geldpotje was leeg.” vertelt Els Beekman, coördinator van De Zonnesteen: “We weten niet hoe de dieven binnen zijn gekomen, de voordeur zat op slot en er zijn geen sporen van inbraak. Helaas kan de politie daarom ook niets voor ons doen en we zijn er niet voor verzekerd”. Al met al een nare kwestie voor De Zonnesteen, het inloophuis in het centrum van Zwolle voor mensen die met kanker te maken hebben (gehad). De Zonnesteen is volledig afhankelijk van donaties en giften en van de inzet van enthousiaste vrijwilligers.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Lijkt me dat een kleine collecte deze mensen toch weer aan een nieuw tv’tje en een leuk (gevuld) geldpotje moet kunnen helpen?

    Tip: doe er direct een camera bij, want dit wil je in de toekomst wel voorkomen natuurlijk!


    ⚠️ Meld

Reageer