Nationale Sportweek in Zwolle

Op zoek naar een geschikte sport(vereniging)? Of vind je het gewoon leuk om verschillende sporten uit te proberen? Kom dan naar de sportieve opening van de Nationale Sportweek in Zwolle!

Vrijdag 13 april tot zaterdag 21 april vindt de Nationale Sportweek plaats. Deze sportweek wordt in Zwolle op 14 april geopend op het Grote Kerkplein. Tijdens deze openingsdag organiseert SportService Zwolle een sportinfomarkt waarop verschillende sportaanbieders zich presenteren aan de inwoners van Zwolle. Om 13.45 uur zal, door topsporters en politici, het officiële Zwolse startsein voor de Nationale Sportweek gegeven worden, waarna er tot 17.30 uur een sportieve bedrijvigheid zal heersen op het plein.

Vanaf 14.00 uur voert een aantal sportverenigingen demonstraties op en daarnaast kun je bij de stands terecht voor informatie over de verschillende sporten en verenigingen. Maar je hoeft niet alleen maar te kijken; je kunt ook meedoen. Veel sportverenigingen nemen sportmaterialen mee, zodat jij hun favoriete sport ook eens kunt uitproberen! Van schietsport tot basketbal en van tennis tot pole-fitness (paaldansen). Er wordt zelfs een heuse sportmodeshow gelopen, met kleding van SportsCenter. Kortom: Er is veel te zien en te doen op de Sportinfomarkt 2007

Artikel delen:

Reageer