The Love Boat doet Zwolle weer aan

Zwolle – Zaterdag vond The Love Boat voor de tweede keer plaats in Zwolle. Het Rodetorenplein was voor de gelegenheid omgetoverd tot het Pink Square. The Love Boat is een laagdrempelig kleurrijk evenement waar iedereen welkom is en zichzelf kan zijn. Of je nu homo, lesbo, bi of hetero bent, iedereen was van harte welkom om te komen dansen, praten, flirten, en natuurlijk helemaal losgaan! Erg druk was het bij het roze evenement niet. In de Love Boat zelf waren zaterdagavond weinig mensen te bekennen. De regenachtige dag zal daarin ook een rol gespeeld hebben. Het was wel drukker dan de voorgaande editie.

theloveboat_9-1.jpg

The Love Boat neemt jaarlijks een knellend thema onder de loep om homo-emancipatie te bevorderen. De organisatie was van mening dat de integratie en emancipatie voor homoseksuelen nog lang niet voltooid is en had voor 2011 gekozen voor het thema: sport en homoseksualiteit. Het middagprogramma bevatte diverse sportactiviteiten, was gratis toegankelijk en startte om 12.00 uur. Een onderdeel daarvan was ‘Row Row Row the boat’. Ongeveer 75 sporters en sportievelingen roeiden 12-uur lang op drie roeitrainers voor het Aidsfonds – hoe positief ben jij! De Zwolse wethouder Nelleke Vedelaar en leden van Zwolse Studenten Roeivereniging Boreas gaven het startschot voor de actie. In het avondprogramma waren diverse DJ’s en acts op het Pink Square, waaronder DJ Promiss en COC ‘eigen’ DJ’s Devotion en Philip C. Ook was Viva La Diva on tour aanwezig met een eigen plekje op de Love Boat. Na middernacht waren afterparty’s op partyboot de Willem Jan en bij COC Zwolle.

theloveboat_2-1.jpg

theloveboat_1-1.jpg

theloveboat_13-1.jpg

SOA-prik afterparty
Tijdens de afterparty van The Love Boat, organiseerden GGD IJsselland en COC Zwolle een SOA-prikactie in het pand van COC Zwolle in de Kamperstraat. Bezoekers konden zich gratis en anoniem laten testen op SOA en info krijgen over veilig vrijen. Ook kon je je gratis laten vaccineren tegen hepatitis B. Als het prikteam te druk bezet is, maak je meteen een afspraak voor een ander moment.

theloveboat_3-1.jpg

theloveboat_5-1.jpg

theloveboat_6-1.jpg

theloveboat_7-1.jpg

theloveboat_8-1.jpg

theloveboat_10-1.jpg

theloveboat_11-1.jpg

theloveboat_4-1.jpg

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer